Parchet Cluj - Parchet din Lemn Masiv Cluj Napoca

Parchet Stratificat Cluj

Varietatea gusturilor si pretentiilor clientilor a fost rezolvata de tehnologiile moderne care au reusit sa exploateza la maxim resursele naturii. Astfel a luat nastere parchetul stratificat. Acest parchet aduce un plus de avantaje: stabilitate marita, montare usoara si rapida, într-o varietate de esente si finisaje. Parchetul stratificat poate  fi: dublustratificat, triplustratificat si multistratificat.

Parchetul dublustratificat a fost gândit si produs pentru a oferi cel mai bun transfer termic în cazul în care este montat pe o pardoseala încalzita. Dimensiunile lui variaza ca lungime si latime, iar grosimea începe de la 9,5 mm si poate ajunge la 15 mm.

Parchetul triplustratificat a fost conceput pentru o montare cât mai rapida, tinând cont de fatul ca se poate monta flotant, existand varianta click sau lipit. Exista si pentru acest tip de parchet o gama larga de modele si dimensiuni, ajungându-se pâna la grosimi de 15 mm. De asemenea se realizeaza în varianta finisata sau nefinisata.

Parchetul multistratificat a fost creat pentru obtinerea unei stabilitati sporite în cazul modelelor cu lungimi si latimi mari. Dimensiunile pot sa fie 130 mm la 210 mm latime, 350 mm pâna la 2200 mm lungime, iar grosimile de la 14 mm la 20 mm.